Over Ons

Brons Consulting houdt zich bezig met het bemiddelen van kandidaten naar werk in Development & Management in Hightech omgevingen met als specialisme elektronica ontwikkeling, embedded software ontwikkeling, software ontwikkeling en mechanica ontwikkeling. Ook geven wij met een professionele blik advies aan bedrijven over werving en selectie van personeel. En als het gewenst is nemen wij het eerste gedeelte van dit proces over en zorgen hierdoor voor de juiste invulling van de vacature(s).

Ben je op zoek naar een vertrouwd adres voor bemiddeling naar interessante vacatures in een Hightech omgeving? Neem dan contact met ons op. We helpen je met veel plezier verder naar een nieuwe baan.

Waarom BronsConsulting

Kwaliteit kandidaten – Duurzame relatie – Uitgebreid netwerk R&D arbeidsmarkt – Moderne en effectieve W&S – Verantwoordelijk – Ontzorgen recruitmentproces – Transparant, eerlijk, oprecht

BEDRIJVEN DIE WIJ REGELMATIG HELPEN

Het team van Bronsconsulting heeft door de jaren heen al verschillende bedrijven mogen helpen bij de zoektocht naar de perfecte baan.
Onderstaand zie je een selectie van verschillende bedrijven!

Priva – Schoonderbeek – Lely – Technolution – Aimvalley – Shared EDA

Voorwaarden

Bekijk de voorwaarden van Bronsconsulting